Colour: Special Colours natural

Special Colours

Dahlerups Tower Copenhagen

Dahlerups Tower Copenhagen

The Dahlerups Tower is located close to the famous Elephant Gate in the new Carlsberg Byen district of Copenhagen, Denmark. The 80-metre tower is cladded with TERRARTLARGE in beautiful natural colours!

Cocowalk Miami NBK 2

Cocowalk, Miami

The commercial building next to the Cocowalk in Miami , Florida is cladded with TERRARTLARGE elements in various colors. Next to a standard grey tone, one new special natural color was specifically developed and customized for this project and even named after it, coco-beige.

NBK TERRART

Dublin Parking Garage

Undoubtedly unique is the redesigned multi-storey car park in the heart of Ohio: the old prefabricated concrete façade was replaced by a composition of square and rectangular terracotta elements, TERRART-BAGUETTES, which stretch between vertical aluminium frames and create a very subtle impression. The baguettes in three different, specially produced shades of grey are randomly placed …

Dublin Parking Garage Read More »

BauHaus

BauHaus

The residential complex in the Moscow region of St. Petersburg designed in the tradition of the Bauhaus school of architecture.

Breda 080 Amphia201907

Amphia Ziekenhuis

Amphia Hospital With the construction of three new hospital buildings to complement the existing hospital, Amphia Ziekenhuis is one of the largest hospitals in the Netherlands and is considered a state-of-the-art hospital with a highly specialised range of clinical services. Vertically aligned terracotta elements in an XXL format in several natural shades from light beige …

Amphia Ziekenhuis Read More »

Oficinas Parc Glories

Oficinas Parc Glories

Parc Glories is one of the largest 17-storey office buildings in the 22@ of Barcelona, located in the street Ciutat de Granada 150. The façade consists of a double skin and was clad with a grid of round-shaped NBK TERRART BAGUETTES. According to the specifications of the architect Batlle I Roig, five natural special colours …

Oficinas Parc Glories Read More »

LMU Klinikum Innenstadt

Portalklinik LMU

For the new building of the LMU Klinikum Innenstadt in Munich, the architects chose an ensemble of discreet natural shades. The façade was clad with slim, smooth and partly profiled, vertically installed TERRART -LARGE and -MID elements. The building thus harmonises perfectly with the historical building of the Medical Clinic.

Scroll to Top