Colour: M 5.01-0 natural

M 5.01-0

CPD Guadalajara

The CPD Commercial Building, which is located in Spain, is decorated with approx. 5.000m run of rectangular TERRART-Baguette elements. The pictures perfectly show the two typical naturalcolors , terracotta and dark red. The terracotta elements are vertically mounted and give the building a light and airy appearance.  

Zorghotel

Elegant, stylish and unmistakable: the new rehabilitation center in Roermond with its extraordinary silhouette and the impressive transparent facade is a spectacle. The low-rise building, where the rehabilitation facilities are housed, is surmounted by an eight-story tower, which houses the nursing hotel with generous patient rooms. The complex, which is managed by the architectural office …

Zorghotel Read More »

The Francis Crick Institute

This biomedical research institute has moved into new premises in the London Borough of Camden. A strong architectural relationship is established between the new building and the surrounding historic buildings. Both the brickwork and the strikingly designed roof are reminiscent of the neighboring St Pancras railway station. The façade is constructed from TERRART®-Solid panels, which are solid ceramic elements cast onto concrete. …

The Francis Crick Institute Read More »

Insurance Building Sittard

Despite the large size of the TERRART®-SOLID system units, the façade of the insurance building in Sittard, Netherlands, creates a floating impression. The vibrant interplay between the colors of the ceramic materials reinforces the feeling of airiness.

EXPO Station Vinnhorst

The alternation of horizontal and vertical structuring determines the interesting optical effect of this façade. With the TERRART®-LARGE system, this special design requirement was easily met.

Faculty of English

The new Cambridge University building is robust, without being overpowering. The strong vertical structure, underlined by the window formats, is balanced by the horizontal TERRART®-LARGE panels and their profiling, which on the surface are slightly reminiscent of wooden mats – accentuated by the colouring. Close up, however, the fine reliefs have a brick-like character with …

Faculty of English Read More »

The Biomedical Centre, University of Marburg

The Biomedical Centre at the University of Marburg was the first completed part of a research complex, which is to be followed by further construction phases. The light-coloured panel of the TERRART®-LARGE system emphasises the future-oriented character of the institution.

Scroll to Top